zaman belajar da abeh! yeay jom tanam anggur.


ASSALAMUALAIKUM.
hi semua. lama gila xjenguk diari ni ha. dah berdebu. almaklumlah tahun ni tahun terakhir bergelar penuntut di IPGKTB. alhamdulilah. dah sebulan bergelar penggangur. perasaan da abeh balajar ni ya allah hanya tuhan sahaja yg tahu. 5 tahun 1/2 ddk belajar jauh dkt penang. macam2 perasaan. suka sedih meraung-raung cam org gila n mcm2 aku alami sepanjang dok sana. tak snagka, aku berjaya tempuh segalanya. syukur. mak ayah  atok nenek adik abg pakcik makcik n kawan2 yang banyak support dari segi kewangan motivasi dan sebagainya. thanks a lot. umm okla nothing much to say bcoz im really busy even skrg ak penggangur. yela,mana taknya, siang malam bz jaga anak sedara. but its okay sbb tu semua pengalaman untuk aku jadi mother in the future right.. so, ak dah tahu betapa penatnya bergelar seorang ibu ni. okla nk uruskan my baby. see u soon diarihati. banyak lagi benda nak story. kbye,

nah.aku belanja gambar pre graduation night geng gila 
event ni just utk kita2 je. kami suka makan n suka nyanyi at the same time so we all think this is the perfect place utk org macam kami, hat ni ni ktorg buat dkt redbox gurney penang. u guys boleh request depa utk decorate. apepon ktorg sgt puas hati n happy sgt2.











  



0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...