goodbye SKAM


Buismilah.
assalamualaikum.

alhamdulilah..tamat sudah praktikum yang terakhir ..lagi 1 semester nk abeh blaja..bakal meninggalkan penang. bakal meninggalkan ipg setelah 5 tahun 1/2 duduk di sni..pastinya aku rindu..sbb banyak kenangan suka dan duka disini...rindu dkt2 anak-anak didik SK AIR MERAH, SK HASHIM AWANG, SK SERI TASIK DAN SEKSYEN 7. walaupun selalu buat cikgu marah, buat cikgu membebel dan terjerit2 sampai hilang suara...tp cikgu tetap syg ampa sume...belajarlah rerajin anak2 oi...moga jd insan yg berguna..harap2 kita dpt jumpa lagi...all the best. 

sepanjang duduk di AIR MERAH, cikgu2 sume ramah mesra.. selesa dgn depa. rasa mcm ahli keluarga sendiri.lebih-lebih lagi masa di kem. sempoi abeh depa sume..pasti bakal merindui kak ani,,,guru pembimbing yg dah mcm emak sndri,slalu kongsi cerita, pgalaman n bg nasihat dan penguat semangat ketika nnood down...sayang kak ani sgt2...harap dpt jmpe lagilah..xlupa juga kak ta jugak... tq bagi kita org kain pasang yg sgt cantik...n ofkos cigu2 yang lain tq so much...byk dah ampa tolong kami...xkan kami lupa. moga kita jmpe lg..mungkin diwaktu dan ditempat lain..insyallah..

kat sk ni sume best... sk cantik, aktiviti gempak,jamuan jgn citelah,,,kat sk ni,,jamuan paling best...asyik makan je kojenyew..sodap2 plak tu..mne badan cheq xjadi belon..huhu...


cenderamata dr pihak sekolah....hadiah paling cute


with kak ta...


cikgu2 SKAM...cun melecun giteww

kelas 4 minat..

4 minat boys...


with my students 4 maju 

jejaka 4 maju

with 4 mantap...
paling suka dgn batrisha...comey..

SKAM..
SK PALING OHSEM!

JAMUA with my students... tq dear..

4 minat happening student..will missing u guys


thanks for viewing diarihaticikbunbun.do leave a comment

PDP


PROSES PENGAJARAN DAN PEMBELAJARAN  SUBJEK SEJARAH
Tajuk: Identiti Sekolah
kaedah: PLBD












thanks for viewing diarihaticikbunbun.do leave a comment

practicum school...


SEKOLAH KEBANGSAAN AIR MERAH, 09000 KULIM, KEDAH





thanks for viewing diarihaticikbunbun.do leave a comment

birthday celebration



bismillah,
alhamdulilah,selesai semua observation kami2 semua..tinggal 2 minggu sahaja lagi untuk habis praktikum kali ke 3 ni..so memandangkan dah habes, kami pon pi la celebrate sempena jugak bufday our supervisor en rahim.






thanks for viewing diarihaticikbunbun.do leave a comment

a gift


 
 a gifts from somebody


thanks for viewing diarihaticikbunbun.do leave a comment

life

im back!



bismillah.
Assalamualaikum semua...berdebu blog ni lama xbukak.. xsempat nak luah hati ke hapa..almaklumlah hakak skrg tgh busy praktikum.. mne la nk menyempat nak luah-luah perasaan bagai ni.. lagipun sekarang ni hakak dah tak macam dlu,,feeling terlebih..emosi hakak da semakin stabil.syukur alhamdulilah..kiranya hakak sekarang ni makin matang lah kot?kan kan?ehehek..oklah life akk rasanya makin better,,tak stress sgt..mungkin sbb hakak dapat sekolah yang best? atau mungkin sbb akk dah malas nk pkir pasal relationship sgt? mungkinlah..hakak bahagia hidup begini.. penatlah wei kalau hari2 nk stress je.. lama2 hakak boleh masuk hospital bahagia kang. harap2 hakak akan bahagia sebegini selamanya . doakan hakak ea. 

Btw, sepanjang hakak menyepi macam2 benda berlaku.ofcozlah ada suka duka..tapi lebih kepada suka la kot. nak cerita sekarang penatla..panjang sgt cerita hakak. nantilah bila hakak free hakak ceghita noh kat ampa sume.(eh ada orang nk tau ke kisah hakak ni?) ahhh lantaklah.ni hakak punya diari.suka hati hakakla kan?hampa xsuka, hampa annoying ke hape hampa xyah bace. habis ceghita.





thanks for viewing diarihaticikbunbun.do leave a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...