ngedate with roomate



bismillah.


we are food seeker.
full stop.


















thanks for viewing diarihaticikbunbun.do leave a comment

kenangan di SK SEKSYEN 7, my last SBE



ASSALAMUALAIKUM ..

i miss u my adik2 sk seksyen 7.  hope  u guys semua dapat keputusan cemerlang dlm UPSR okey.. jaga diri elok2 adik2,, akq akan sentiasa doakan yg terbaik utk adik2 akq ni.. 
izz,irfan,firas,azri,aisyah,hilmi,nufael,harith, arief, amin n hanif aka adik nikhun malaysia .. love u syg! 





















thanks for viewing diarihaticikbunbun.do leave a comment

photoshoot di Tasik Perdana

bismillah.
assalamualaikum guys.

oklah hari ini 20/9/2014, dah seminggu aku dok bercuti dkt jb, and now im here "shah alam". tadaaa~dtg sini bukan nak bershopping k tapi aku kene buat PBS dkt sini. urghh malasnyew nak p skolah.. penat weyh,,,aku penat. pi sekolah adalah perkara membosankan. setujukah anda? hehe. 
lps pi kenduri kat sg.besi ktorg trus p tasik perdana.
now aku nak share skit gamba2 masa pi tasik perdana, KL.
disebabkan ni percubaan pertama so, ok la kan. xdela teruk mne hasilnya. kuikui..
kalo u guys nk kritik pon xpe. sy xkisah. asalkan ia kritikan membina. harap2 korg yg pro tu blehlah tunjuk ajak dkt budak baru mcm aku ni. for ur information aku just guna NIKON D3200 dengan 50mm fixed lens. 













thanks for viewing diarihaticikbunbun.do leave a comment

Bahagia itu pasti

Pasti. Cuma bila?ak xtahu.

thanks for viewing diarihaticikbunbun.do leave a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...