sign contract with PROTON ! :)


Bismillah
alhamdulilah syukur.
atas kemenangan ini.
tak sia2 pergi karnival proton di juru tadi petang.
diSamping dapat cuci mata dapat juga bermain game kereta, bermain belon amik gambar dgn kereta2 dan yang paling penting ktorg menang pertandingan 1,2,3 smile yang dianjurkan pihak proton. kiranya gambar kitaorg ni gambar senyuman paling menawan ,,hehe,,tak sangka muka mcm ktorg ni pon ada nilainya jugak.ekeke,bangga sebentar.
dan nak tau apa hadiahnya?/
jeng jeng jeng.
tettt~
apa dia?
rahsia.
dan secara tak langsung kami bakal sign contract dgn proton.
makanya wajah kami adalah wajah model proton akan dtg,,kihkih
*perasan sekejap
apepon ptg tadi mmg TERBAIK. 
tq buddies kerana meluangkan masa bersama.


\
MODEL proton...
ekekeke~
*perasan kau!

winningpic contest KARNIVAL PROTON
1,2,3 smile :)

buddies

RETIS manelah ni..
syok sendiri
kesianyew kau

dinner treat ..
SR <3
mee soba x sodap..
uweekk
xsesuai dgn tekakku



xjumpa pon org kaya,
kalo xbley jd laki,
haha
sengal!

25 JAN 2014

1 comments:

Nur Aini Asuha berkata...

untung aaa ! tapi kenapa aku tak boleh gambar nye ? gambar ditutup. nak juga tengok senyuman yg menawan tuu :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...