lawatan ke sekolah mengkuang!


Bismillah.
pada hari rabu yg lepas, wktu kls pengurusan dalam bilik darjah,ak sekelas telah pi melawat sekolah mengkuang,nuh dkt selekoh nak masuk maktab ue,,xjauh pon,,dkt ja,,jalan kaki pun bley smpi,tapi disebabkan pi dgn lect kami kne la naik bus,takot la pape jd mse dlm pjlnn nanti susa plak kan,,tujuan p  skolah tu sbnyew nak laksankan salah satu tugasan kami iaitu buat pemerhatian ke atas budak sekolah n peranan guru dlm kelas tu cmne,

Msa kami otw nak pi tu entah cmne bley plak dua ekor mamat ttgal,cmne lah ak xperasan,padahal ak da kira wktu tu,,ingatkan da ckup rupanya xckup,,xpasal2 kne tinggal,lecy plak dah membebel sbb dorg lambat,,ak ni terpaksa la menandah telinga apa yg dia kata,,kuikuik...samapi ja kat sekolah, kami diberi arahan untuk tinjau sekitar sekolah,,ala rupa dia sme je mcm kt buat pbs kat sekolah tu,tap jadi susah bila kat sekolah tu cikgu2 xmau bg kejersama,masing kerek nauzubillah,tak tau lah awt dorg ley jd cm tu,,kdekot not,org nak wt pemerhatian pon  depa xbg masuk,xpe2,,nanti aku report kat kementerian,bru pdn muka kor,*aiseh,,nak main report pula ak ni,,mcm la suara ak ni didengari..kuikui.kesian.

sebenarnya kat sekolah tu,kami sume xdela wt pemerhatian sgt,,,masing2 sibuk bergambor je..yela mana tidaknya nak masuk kls xbag,so kami nk wtpe jekan? amik jela gambor,,lagi plak bdk kelas aku ni mmg giler posing,,hee,,kalah model u olss...
dah penat bergambor, masing2 dok lah borak2 lepak kat depan guard,kesian mcik n pcik guard ue,msti tgangu dgor suara kt org yg memekak ni ha,,soi ea macik n pacik sekalian,,ampuni kami dong.
apepun lawatan tu tetap AWESOME! hehe

my group



student tahun 6

jejaka terhangit,,kihkih



sweet smile babe..

classmate yg cunz berlaka

ap kedehal la mamat sorg tu hoi,,,
posing pepelik je,,
nilah gelagat bdk sejarah,,mcm2 peel

what were looking at?

peace setiao wktu,
walau ad kesedihan dlm hati
senyuman xsekali lekang dibibir

mereka yg terhebat :)

pabila ketua2 berdiskusi

sesi taklimat dr pensyarah kpd penyelia subjek

my KK.
FAHMI ASRI

awek2 cunz,,
*opss cun ke,,boleyh la kan,,hee

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...