hari ini punyew cerita :)


Assalamualaikum

hari ni hari selasa. dah seminggu dok maktab balik, hari2 berlalu dengan kebohsanan ya ampunnn,,huhu,,
kalau dkt rumah ni macam2 bley buat, tp kat maktab,xtau nk wtpe,,kalau ad kreta sonok la sikit,,bley jalan2.hehe
mmg habeh lah duit kalo ad kreta nanti,kuikui,
lg satu aku bkn ada lesen pon,,ada hati nak bwk kereta,uwaa,
berangan jela oiii..
xpa2,,nanti2 la amek lesen,,tgu ada keberanian.hehe

lagi satu,aku xsangka yang my sis bagi akucake,,wah terharu meyh,,da la cake feveret ak,,mmg da lme sgt ak craving nk mkn bnda alah tu,,
hehe,tq sis, lebiu so much forever,
rasa byk sgt terhutang budi dgn dia.
tak tau nk bls cmne,
tp satu je ak mampu bagi iaitu doa yg tak pernah putus utk dia
:)


ini dia sahabat saya,selalu ada saat susah dan senang.
tq sebab jadi sahabat aku dude.
semoga ghbgn kita kekal hingga ke jannah




kegilaan kami ..
rambut same kaler tp ad yg lurus,ad yg kerinting,ada yg mengerbang ..
nampak tak perbezaanya..
so jgn perangainyew tentu berbeza kan?
walaupun berbeza tapi tulah yg mewarnai hubungan persahabatan ini.

and last thing adlah
aku terlalu lalu rindu budak2 tu..
orked aludra
ahmad nur zayan
wan uwais alqarni
wan muez shafie
wan luth uzair
wan amanda zulaikha
n my boy 
abqari.
really miss u baby.







ya allah pelihara mereka.
mereka yg tak pernah sekalipun lekang dari ingatanku ini.
sesungguhnya aku merindui mereka.
sampaikanlah,titipkanlah rinduku pada mereka melalui angin yg berlalu ini.
ameen. 



i miss laughing with u.

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...