wedding MAMA wan n outing with guys..

bismillahirahmanirahin

that day, masa wedd mama wan my classsmate ramai yg trun JB n datang wedding tu. termasukla,,ehem2,,haaha,,thats y lah my mum and my dad beria2 nak pi,,rupanyew nak sgt jumpa,,haishh..before this org ajak pi pun xdorg xnak g,,bila tau je bdk ue pon dtg skali,,trus kompem nak pi.alahai mak oii..

nak pi uma pengantin xdela jauh mne pon tp disebabkan kesengalan si wan bg alamat umah ak jumpa2 umah pgantin. rupanya  alamat yg dia bg tu alamat rumah dia bkn alamat umah majlis, ape la wan,,hissh patot la cri xjumpa2,,gilor punya olang. smpi je sana, gi la mkn trus. ak msej bdk ue tp xbls,,huu,,sabor jela, dgr cite dorg xjadi dtg,,huu hampa hati. tapi last2 dorg ada gak,saja je dorg nak wt suprize kononyew,,poyo betol. lps abeh makan2 kat umah pgntin trus pi uma jaja plak,sambung makan umah dia,,uwaa seronok meyh, dapat makan lg,,gemuk lerr cenggini,,huu.. 
ak tengok mak happy je dia, yela mana taknyew dpt jumpa dgn bdk tu,,ape laa mak ni,ak ngn dia bkn de pepun,tapi mak beria sgt,,malu lah aku.mak oh mak.. anak mak ni yg dok terhegeh kat dia bukan dia nak kat anak mak ni pun lahai,mak xyah la suka sgt ek. kesian mak aku tu,,huhu

after makan2, mereka2 pun balik la..tinggal aku , caca n anis kat uma jaja. we oll sje la nk tdo umah jaja,rancang nk pi jalan2 kat skitar situ. then, esoknyew pagi2 ktorg grak la balik uma masing2,,yela xkan nk dok uma org lama2 plak an,, reti malu la weyh.. lgpun jaja pon nk balik kmpg mse tu.

next lepas aku amek ic aku yg burok tu, huhu ktorg grak pi bandor..cadang saja la nak jalan2 kat situ.echa n adeq dia kuo ngn kazen dia. so xkan la ak nk kuo bdua kan ngn wan, so ktorg ajak la bab n the geng kuo sme2.. yang ada wktu tu acap, fiq, al n bab jela. yang budak tu dah balik lama dah,,rindu mak ayah la tu kot,tu yg balik awal sgt,huhu. 
nama jew org johor tpnk gi JPO pon sesat. apela,,ni bab punyew psal la,,dah pusing banyak kali.hadoii bab oh bab. apo la ekau ni. last2  bab ajk gi skudai parade.oh myy kat situ bkn ada apa pon,,ramai mat bangla ada la,,aku xsuka,tp dorg tetap nk pi nak xnak pi la jugak,,huu,,smpi sne bkn ada pepon nak beli.huu. 
perut pun dah lapor pastu, so ktorg grak pi sentosa mall and makan kat vivo. not bad la kan kat situ.sedap la jugak. that moment memang best giler kot, walaupun aku ni kene buli je dgn dorg tp ak xkisah pon. aku selesa dengan dorg sbb dorg sume sporting. hope nex time dpt kuar lagi bersama kan.. mungkin ianya akan lebih seronok kalau ada ..... :)

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...