BINA INSAN GURU (BIG)

BISMILAHIRAHMANIRAHIM

DATE: 9-12 APRIL 2013
PLACE: PULAKA & D'OMLAND

for 4 HARI 3MALAM, kelas sejarah, PC, n tesl melaksanakan program BIG kami di pulako n also di D'omland. 

btw, sepanjang aktiviti BIG ni mcm2 pkara berlaku. suka ada duka pon ada..huh..biasa la tu kan..
for the first day, sampai sana je kne tros setting tempat. EN . albar jdi campcommander kt org. huu. dia okey je,,cuma garang sikit,adat la kan.. nama pon lecturer mesty ken garang kalo x, stdent pijak kpla kang. so after pasang khemah ktorg solat makan n trus wat sesi LDK. sesi LDK memng seronok. en adnan yang conduct. pada malam harinya, xde pe pon yg menarik sgt, juz ada sesi LDK 2.

esoknyew plak iaitu hari yang kedua, kls aku kne buat aktiviti air aktvti brkayak,,yiba-yiba,,seronoknyew...yg paling seronok sbb buat sekelas tu,,










0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...