that ONE annoying me!


السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

hye2..alhamdulilah presentation hari ini berjalan dengan lancar. syukur ya allah. dah lama x present bila nak present ni rasa ketaqnya seluruh badan huhu.. hasil usaha menyiapkan slide semalaman berhasil jugak. walaupun terdapat sedikit kekurangan tapi okayla...buat keje last minit kan? huhu . harap2 presentation akan datang akan menjadi lebih baik. tapi presentation PKK nanti aku kene present dgn si mamat kelate tuh.OMG! matilah aku.. aku bukan xsuka,cuma entahlah kenapa. mungkin sedikit tidak selesa kot. ekk?xselesa ke?bukan xbisa pun dgn dia..aku rapat je pun kan dgn dia. aku dah jadi terbiasa dgn sikap dia tuh yang kadang2 menyakitkan hati. tapi mungkin sbb aku terlalu takut if aku terjatuh cinta ke hape ke..ak dah la ELERGIC dgn orang2 kelantan nie.. tapi yang lelakinya lah,, sebab kebanyakan mereka berperangai BUAYA. buaya darat yang berpuaka.wow kasar pulak ayat,.hoho urm whatevala..suka aty aku lah nak ckp ape .dah nama pun kau nie tempt luahan hati aku. hurm...TAPI kan dia tu takda la jahat mana pun, cuma perangai dia tu je yang kadang2 sgt annoying. dia jenis xreti nak cakap berlapis..kalau nak ckp dia ckp je..n lagi satu yg aku xsuka dia tu KAKI PEREMPUAN. pantang nampak pompuan dahi licin. nasib baiklah aku nie xsuka dia. lau xmenderita hidup. apepon aku harap2 one day dia akan berubahlah. HOPEFULLY. sbb aku rasa agak rugi org mcm dia tue berperangai mcm ue..yela muka bole la tahan, tapi perangai ue yang TAKBOLEH TAHAN =.=' huhu. 


okey. stop cerita pasal mamat kelate tue, sekarang kita bercakpa pasal rumet dia plak...hehe.eh kenapa dgn rumet dia? hurm actually kan  tadi rumet dia duduk sebelah aku.whoaaa! i suke suke suke. gembira tak terkata. walaupun pada ketika itu aku ketar nak present tapi bila  terasa dia ada disisi rasa mcm tenang sedikit.seolah2 aku cuba menyedut kuasa ketenangan daripada dia.. cewaah ayat. hahaha . ade plak mcm tuh kan?pelik2 jela aku nie.haha. ari ni aku nampak dia lebih jelas dari semalam. dia semakin kurus. kesian nyew dia. maybe sebab xde selera makan kot. yela dia kan sakit ari tue.. kesianyew...aku plak tiba2 nak nak nangis nie..eii pelik nyew aku ni....over lah pulak kan..athoii.. walaupun aku xpernah bercakap lagi dgn dia tapi aku tetap gembira asalkan dia ada dkt dgn aku,asalkan dia ada depan mata aku. sebab aku nak tau apa dia pakai ari nie, aku nak tau apa dia buat arini aku nak tau dia dah makan ke belum ari nie. aku nak tahu benda2 tu semua. tapi walaupun tinggi mana keinginan aku nak memiliki dia, nak tahu segala-galanya tentang dia, aku kene kawal diri aku, aku kena bertahan. aku xboleh terlalu tunjuk yang aku care kat dia. biarlah dia tak tahu. sbb aku tak nak dia pandang rendah kat aku lagi. aku sudah cukup malu dengan apa yang aku buat selama nie. aku harap aku dapat bertahan. Insyaallah.

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...