alhamdulilah..


السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

alhamdulilah.terima kasih to my dad sbb hadiahkan sumting untuk anak dia nie..hee terharu dan bersyukur sgt2..setelah sekian lama aku nak akhirnya dpt jugak..hehe..so wishlist tahun ni dah satu yg terlaksana.lps nie harap2 yang lain pun akan tercapai gak.hoho.ngada pulak aku nie kan.nk mcm2 pulak..hadoii.bankrap la family ak mcm nie. huhu

apepon thanks sgt2 kat awak2 yang sudi teman saya seharian,layan kerenah saya yg cerewet lagi mengada2 nie yerr. kalau korg xde,haishh memang xtaula ap yg jadi nanti. toceh2. 





Pray to Allah Almighty

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...