aku benci ko!!

aku tgah geram nie..eeei rasa cm nak cekik2 je,,tak pernah pun dlm hayat ni org maki tau.ko bley plak nk maki aku. pulak tue maki aku sbb bola je pun...relax la weyh,,yang kau kecah sgt tu kenapa..hadoii.aku gurau je pun..emosi terlebih lah kau ni..lau perempuan nak emosi tue takpe lah gak,ini kau tuh lelaki.cuba lah relax..aku memang pantang giler lah bab maki2 ni..aku xpernah nak maki org doe. ko pikir ko punyew bara je..abis aku? skrg nie kau nak mintak maaf ngn aku hurm dah terlambat lah weyh...kau yg lancarkan peperangan kan?so kau terimalah serangan balik dari aku. kau tembak aku aku lontaq BOM kat kau! huh.

aku puas ati sbb dapat remove kau dr twitter aku.haha.lega siot.aku peduli ape org nak ckp ape.aku xpernah nak bermusuh dgn org selama nie,tapi dgn kau.kau lah musuh pertama aku.seronok jugak kann ade musuh ni..untuk pengetahuan kau, aku xnak berkerjasama lagi dgn kau. xkiralah ape nk jadi.aku tetap TAKNAK! ade pahem?tak paham kau bleyy blahh la weyhhh..



0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...