realitinya



السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة 

mencintaimu
seumur hidupku
Selamanya

Setia menanti

Walau di hati saja
Seluruh hidup ku
Selamanya
Kau tetap milik ku





hanya satu yang tak mungkin kembali
Hanya satu yang tak pernah terjadi

Segalanya teramat berarti di hati ku
Selamanya...

Mencintaimu
Seumur hidup ku
Selamanya
Kau tetap milik ku



hidup dalam mimpi bukan realiti,tapi realitinya 
AKU MENCINTAIMU


thanks for viewing diarihaticikbunbun.do leave a comment

Terlintas


السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

hye..alhamdulilah,selesai suda paper sejarah moden.lega sikit,,n tinggal lagi dua paper lagi. sejarah hubungan antarabangsa & PJ..hope aku dapat lah buat,,tapi cano nak dpt,stdy pon tak lagi nie,,haishh apela nk jadi dgn aku nie..tak tahulah kenapa tahun nie PENYAKIT MALAS aku makin menjadi-jadi..huhu..
apepon ak dah tak  sabar nak habis wey.tak sabar nak balim rumah.tak sabar nak tgok ucu kahwin sabtu nie.hopefully semuanya berjalan lancar.walaupun ak tak bape suka sgt ngn bakal wife ucu tuh,tapi aku harap one day dia akan berubah.tak de lagi mulut2 jahat dia ue. aku taknak lah family aku nie jadi kacau bilau. biarah amna damai,macam family org lain,BAHAGIA sentiasa.kan seronok..:) 


dalam kegembiraan untuk pulang ke rumah,pastilah ada kesedihan yang terselit.yela ak akan tinggakan maktab nie selama hampir dua bulan lamanya..mestilah sedih kan.aku mesti rindu dgn susana kat sini.rindu ngn bantal n tilam aku. dan yang paling penting aku rindu dengan kawan2 aku yag senget2 belakanya. walaupun dorg tu kadang2 annoying tapi, hidup tanpa diorang seolah2 dunia tanpa udara.bley tak kita hidup kat dunia xpe udara..xley kan.haa.mcm tulah jugak hidup ak tanpa dorg.dorglah nadi untuk aku terus bertahan ka maktab nie kut, aku harap we oll akan terus bersama berjuang dibainun nie selama 4tahun nie dengan jayanya.tak mau lah ada yang kene buang ke hape kan. 


dan

hari ini secara xsengaja, apa yg cuba aku pendamkan selama nie tak mampu aku pertahankan lagi. aku tewas dengan diri aku sendiri. 

M.A.A.F

I'M juz ordinary gurl.


Crying is how your body speaks when your mouth can’t explain the pain you feel.

nothings will change it except the creator who will do.


thanks for viewing diarihaticikbunbun.do leave a comment

kelab HARIMAU SELATAN



السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة 

JOHOR BAHRU - Presiden Persatuan Bola Sepak Negeri Johor (PBNJ) Tunku Ismail Sultan Ibrahim mahu semua pemain pasukan Johor dan Johor United memiliki tahap disiplin, dedikasi dan integriti yang tinggi.
Tunku Mahkota Johor itu bertitah tiga elemen itu penting bagi memastikan usaha mencapai misi pasukan yang akan bersaing pada Liga Super dan Liga Perdana tahun depan itu tercapai.
"Dengan mempunyai ketiga-tiga elemen ini, kita akan berjaya mencapai misi kita," titah baginda selepas majlis menandatangani kontrak pemain Liga Super dan Liga Perdana Johor di sini hari ini.
Saingan Johor pada Liga Super akan dibawa oleh pasukan Johor yang dipimpin pengurus merangkap ketua jurulatih, Fandi Ahmad manakala bekas pemain kebangsaan, Ismail Ibrahim dipertanggungjawabkan sebagai jurulatih.
Saingan negeri pada Liga Perdana pula akan dipikul oleh Johor United dengan Onn Jabar dilantik sebagai pengurus manakala ketua jurulatihnya pula adalah bekas pemain Johor, Azmi Mohamed.
Tunku Ismail bertitah PBNJ yakin pertukaran nama pasukan Johor itu akan dibenarkan kerana mereka telah mematuhi segala peraturan yang ditetapkan Persatuan Bolasepak Malaysia (FAM).
Pada musim ini, saingan Johor dalam Liga Super diwakili Johor FC manakala pasukan Johor pula membawa saingan negeri di Liga Perdana.
Baginda juga berjanji pemain Johor dan Johor United tidak akan berdepan masalah seperti gaji atau perkara lain yang sering membelenggu persatuan bola sepak di sesetengah negeri.
"Saya hanya mahu mereka memberi (komitmen) 100 peratus dan menjadi contoh kepada semua pihak," titah baginda sambil memberitahu pemain import Daniel Guiza dari Sepanyol hanya dipinjamkan untuk satu musim daripada pasukan Getafe di Liga Sepanyol.
Bekas pemain skuad kebangsaan Sepanyol itu sebelum ini mendapat tawaran untuk bermain dengan pasukan Real Zaragoza dan Real Mallorca yang kini bersaing di Liga Sepanyol, titah baginda.
"Tetapi beliau memilih pasukan Johor," titah baginda sambil menambah kedudukan Guiza, yang pernah dinobat penjaring terbanyak Liga Sepanyol 2007/2008, dalam pasukan Johor pada musim hadapan bergantung kepada prestasinya.
Sementara itu, Fandi ketika ditemui berkata pasukan Johor masih menaruh harapan besar untuk mendapatkan khidmat penyerang kebangsaan Norshahrul Idlan Talaha atau 'Mat Yo'.
"Beliau merupakan pemain yang mempunyai kemampuan teknikal yang menakjubkan.
Kehadirannya dalam pasukan Johor sememangnya akan melonjak prestasi pasukan," kata bekas bintang Singapura itu.
Mengenai persiapan pra-musim pasukan Johor, beliau berkata mereka akan ke Mesir dan Singapura untuk mengadakan perlawanan persahabatan dengan beberapa pasukan pilihan selain terlibat dalam pertandingan tiga penjuru tempatan.
Bekas pemain skuad Harimau Muda, Muslim Ahmad yang bermain untuk pasukan Terengganu musim lepas, juga merupakan seorang pemain yang menandatangani kontrak untuk beraksi dengan Johor dalam saingan Liga Super musim depan. - Bernama
copypaste from #KESULTANAN JOHOR.


thanks for viewing diarihaticikbunbun.do leave a comment

(♥)

السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة 


Biar kepahitan semalam larut bersama malam yang mengundur,

dan kemanisan hari esok muncul bersama matahari yang terbit dari timur.


jantung berdegup kenyang,saat mata mula bertaut.

ya allah, jauhkan ia dari pandangan mata ini

(♥) 



thanks for viewing diarihaticikbunbun.do leave a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...