assalamualaikum..
hye2..alangkah indahnya hidupku ini..
nak tau nape?coz  ak jumpa fizo omar..
hahah..cam xcaye je pada mulanya..xrugi aku xbalik rumah dizweek,rupa2 ada hikmah disebaliknya.

segalanya bermula .......
bila ilya ajak aku pi pasar lambak kat kubang semang,
aku yg kebohsanan pada wktu tue tros jela ekot ilya..
yela kat bilik nie pon bukan boleh wtpe pon,,
aku tgok dinding dinding tgok aku balik..huhu

tgah aku jalan2 nak beli mknn kan, ttbe aku ternampak FIZO OMAR.eh btol ke nie?mata aku xsilap kan?mula2 cm xpercaya gak lah,,tapi bila dia pusing kan je kepala dia
pergh tros menggelabah aku..aduh duh duh ganteng banget sih..
aku cri lah ilya sbb nak ajak ilya n mira pi bergambor ngn fizo tu..
tanpa aku sedari rupanya ramai mata2 yang memandang aku,,yela bukan kemain MEROYAN aku waktu tuh..nasib bek la waktu tu xramai org kerumun dia lagi,so dpt la aku berdiri sebelah dia..sgaje nak exposed kan diri.hehe..excited gile kot  bila dpt berdiri sebelah fizo..alahai..cm nak pengsan.haaah~ (*_*)

actually dia tgah buat pengembaraan untuk rancangan BAZAR RAMADHAN DI TV3 untuk bulan puasa nie..tgah aku dok dri sblh dia tu, manager dia pon suo aku jd extra,jadi bdk pembeli kuih..kihkihkih..akhirnya impian aku selama nie nak jadi pelakon tercapai gak,
extra pon extra lah,,janji aku ada KAU ADA?hoho..

hish,,nie baru fizo aku jumpa lau fezrul khan lah,, tak tau la pe yang jadi,,
mmg tros pengsan lah kot..bkn fizo je ada,iwan mentor pon ada gak..dua2 encem gagah perkasa,,alahai~tapi handsome2 dorg pon mereka tak tertanding dgn kekacakan dan kercoolan SI DIA.hehe..you"re number ONE for me.
ngeee (^___^)



miera me & fizo 

me eone & mira


CIK BUNBUN & MR FIZO
.^____^.


ok jangan lupa saksikan cerita BAZAR RAMADHAN setiap hari ahad pukul 5 petang di TV 3 ^___^
nantikan kemenculan CIKBUNBUN ye..hihi



0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...