wedding wanja & sarah izani

assalamualaikum,,
hye cik diarihati...
lme xmengupdate ni kan kan..
rindu rasenyew..
rindu gak kat penang,,
TAPI lagi rindu kat DIA..hehehe..gedik la saye..
anyway,,diz week bz sikit coz my aunt kawin..
best sgt,,,dpt jumpa sedara mara..16 org anak nenek aku balik..so mmg lerr sendat dan padat rumah aku,,hurmm,,terpaksa lah tido lua,,:(
urm nevermind lah,,skali skala kan pe salanyew...kita hidup kene lah bertimbang rasa.kan kan...

time wedding tu,,aku jadi pengapit,,hahaha..xsangke kan?
orang kata tak elok jd pengapit coz nty cepat kawin ..hurm yeke??
takkanlah,,dulu ak jadi gak pengapit mse kak ngah kawin,,tapi tak gak aku kawin..so mengarut larh kan..
biasa lah org dulu2 mmg mcm2 dia punya adat resam..
seronok kot jadi pengapit nie,,sbb kt boleh mengusha orang2 yg encem dri ats pelamin,hehehe..sempat lagi aku menggatal kan..haha..( juz kidding aku masih setia untuk si dia okey!)..rindu kot kat dia..baru je 6ary xjumpa..hurm...

ehhh,ape ak merepek plak da nie,,aiyakkk...xmau indu dia lagi!
okey!
back to story,untungnyew jdi pengapit nie coz dpt makan beradab.hehe...makan sedap2 kot,,nyum nyum...yg teroknyew,,aku nie bila dah nampak mknn..lupa tros adab sopan,,hoho..habeh licin lauk2 tu aku makan,,sume org tgok kot..adoii..malu meyh,,smpi abg photographer tu pon polik tgok aku..





pasangan pengantin with dara pingitan




my friends..thanks 4 coming ^_^

my son and i..
hehe


cucu-cucu dara cik Tom

cucu cik tom..
baru suku je nie


dara pingitan


lgi satu,,ade ke ptot dia ckp umo aku nie 26?huh!tua sangat ke weyh??adoyaii..malu larh aku..ke sbb ak nie GEMOK?
oh god! tidakkkkkk!!! aku xnak gemok...
uhh,, aku kene KURUS!
YES OF COZ!
Diet diet diet.......................
okey lah nex time kt sambung ye cik diarihati ,,,now, aku kne bersiap nak keluar nei..
papai~


0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...