bersantai bersama lajnah makanan..

assalamualaikum..


ouh diarihati,,kau tau x,,lau ekot an aty aku arini ak nk je bgun lewat tp xbole,,ak kne tlg ahli lajnah masak,,
nak wtpe masak?nak makan la...hurm actually ktorg nak bersantai kat mengkuang dam,,so ktorg prepare la makanan..nakdibawa kesana,,nak bersantai2 gitu,,hehe..

MENU

nasi putih + ayam masak merah+ ikan goreng + sayur goreng
( kacang buncis+carrot) +sambal belacan + air oren.

da siap2 masak,kt org solat zuhur dulu lepastu bru gerak pi sna. yg len sume g naek keta,,tp disebabkan xmuat ak ngn wawa kne la naek moto..cuak jugak wawa nak bonceng aku..yela,,ak nie miss fussy,,hehe..mula2 je wawa takot tp lme2 oke je,,,kami sampai dengan SELAMAT.alhamdulilah..hehe..
kami terpaksa lah jalan kaki nak msuk ke tasik tu sbb moto xdobenarkan bwk masuk,,adoyai pnt tau,,dah lah panas terik,,abeh terbakar kulit cheq nie,,haiyaa,,mcm mne nie,,nexweek cikamal nak sanding...adoiii...penat2 aku dok jaga muka,,dok berhabeh duit beli mcm2 produk tp la nie naek habes terbakar kulit aku..ok xpe,,cik masker kan ade..hihi..

haiyaa,,,dok melencong cite lain plak,,sowi2,,kita sambung cite ye cikdiarihati..

tau tak,,arini ari yg cukup memalukan buat aku,,Rosli Dhobi panggil aku MR BEAN..nie sume gara2 aku lupa cabut kunci motor,,aku ingat aku da cabut,,pastu masa nak balika k cri lah,,tp xde plak,,tu yg dok kalut cri kat moto tp xde,,,apelagi seriau lah aku,,dorg pon plik tgok aku,yela tiba2 mcm org kne sampuk,,huhu,,malu weyhhh,,,depan ustaz2 plak tu,,jatuh saham..huhu..actually kunci tu mmg la aku tertinggal kat moto,pastu ntah cmne lak ustaz najib jumpa kat moto dia simpankanla,,tapi yg ak geram,,dia bole wt xtau je time ak kalut dok cr kunci ue,,pastu afid bg kunci ue kat wawa,,ya alllah,,rasa nk pengsan pon ad mse ue,,nasib baiklah xhilang lau x,,dgn moto2 ustaz amin hilang,,mne ak nk ganti weyh moto dia,,pastu kan,,yg buat aku benggang ade ke patot ustaz amin ckp dia mcm pnh tgok scene kalut aku kat TB..huhu..apenie,,malu lah..walaucmnepun ak still bersalah ngn ustaz amin,,sbb ak cuai,,ak xjaga barang orang btol2,,betol lah kata mak aku,aku nie cuai,,:( insyallah ak berjanji pada diri aku,aku xkan cuai lagi,,n aku akan jaga dan hargai barang orang..


OKLAH,,AKU NAK STUDY,,NAK EXAM NIE,,TAKOT WOO,,WISH ME LUCK K GUYS..!!




0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...