WaTeRfaLLs

ASSALAMUALAIKUM

HYe guys,,
today geng2 wanita cannot go gi berkelah kat bukit hijau..
nielah first time gi sini,da lah rancang secara tiba2,so agak susa sikit la  sbb xde kenderaan..
so rancang punya rancang ktorg gi naek van, rancang 12org nak pi tp disebabkan ad yang ada hal so ktorg g 8 orang jela,huhu..disebabkan nie kali pertama kt orang gi sana, jdi kami pon TERSESAT..apelagi kalut la kami semua,masing2 tnye kwn2..tp dorg pon xtau.huh! 
ak ape lgi nye lah MR. tapi dia pon xtau jugax,,haiyaa,,da pergi pon xkan xtau kot,,
urm nevermind,,BTW sori susakan awok ye.huhu~
then,nak taknak kami tpkse jugak  tnye orang2 yang ada kat tepi2 jalan,,
n finally we got the sign board.


HUTAN LIPUR BUKIT HIJAU------->




ngee~
mekasih ye makcik, aunty, adeq kerna membantu kami..lau tak entah bile la bru nak smpi kt sne,,
excited gila masing2 bila smpi kt sne,
mse mula2 smpi tu rse cm xbest je, cam bahaya je,sbb tmpt dia mcm tak terjaga,
 tp bila da nmpk sungai,hampir nak melompat terus rasanye..hehe..
wink wink best giler kot..
seronoknyew mmg tak terkata,,
punya lah lama kami semua dok berendam dalam sungai ue,mcm2 aksi ade..
tak boleh lupa bila ada ular jatuh dr atas pokok,,eee,,takotnyew..
nasib baiklah arus deras lau tak xtaulah ape yg akan terjadi,hoho.
Lepas mandi kt org makan,pastu sambung mandi balik,pastu makan lagi ..
kejenyew mandi dan makan sahaja tak berhenti-henti,,hehehe
rugilah kpd mereka2 yg tak pergi tu,,huhu
hurm,,xpe2..nextime kita pergi lagi ye,,maybe next semester insyaallah..
kt pergi SEDIM plak ye..
sbb dgr cite dr MR. tempat tu lg best.boleh buat mcm2 aktiviti..
wink wink..xsabanyew nak gi lagi

ok lah itu sahaja ceritera saya arinie,
c u again CIK DIARI HATI  ^___^














deruan air yang mengalir seakan 
kasih sayang antara kita yang tidak akan pernah berkurang 

semoga persahabatan kita akan kekal utuh selamanya.
InsyaAllah.

~NORA, ECHA, JAJA, TIQA, ZAI, HUDA, ZATIE, WAWA, A,AH~

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...