presentation day~

assalamualaikum,,,
hye blogger,
ary nie aku kne present utk subjek matematik asas..actually this is not my  first time present tp disebabkan ary nie aku kne present sbg seorang GURU yg sebenar-benarnya. n aggap kwn2 aku tu sbg budak2,,,so its a little bit hard..huhu..


but
syukur alhamdulilah..

semuanya berjalan dengan lancar,,
terima kasih atas sokongan dan kerjasama yg diberikan oleh rakan2..
thanks u so much ..
expecially to iqah, zai, n a,ah yg sudi blakon  jadi murid aku mse blatih present ary tu.
n thanks gax sbb tlg btolkan slide aku yg xbape btol mse tu..lau korg xtegur mse tu,
 ntah ape lah ak kne komen ngn pn rosmah tu ye.. 
aku cuba wt sebaik mungkin, walau gementar sgt2, aku ttp cuba tenangkan dri,,
dok berpeluh2 tgn aku nie sbb terlalu takot,,tp lps aku selawat byk2, 
alhamdulilah tenang skit mse nk present ue..


urrmm,,
cuma ada beberapa kekurangan,,
pn rosma ckp kt sbg guru kene adil.huhu,,
sory sbb xmampu bersikap adil tdi..actually aku xperasan sgt,,
ble da gementar,kt lpe ap yg kt buat kt dpn ue.
tapi xpe,,this is my first time, kt tak sempurna,
 tp kt perlu cuba untuk buat yg sebaik mungkin..kan kan.
so, i will make sure i will be better next time..
5taun disini, 
aku yakin aku mampu jadi cikgu yang berkaliber dan berdedikasi suatu ary nanti.


insyallah,semoga ALLAH mempermudahkan perjalanan aku dan rakan2 aku kat sini.
amin.

CHAIYOK-CHAIYOK NORA 
Peace!^_^

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...