best couple in 2ppismp sejarah

assalamualaikum..


arynie ary yg sgt membosankan,,urm,,,eh tak tak,,xdela bosan sgt best la jugak kan,,
ary nie geng 
WANITA WANITA CANNOT GO 
wat spagetti carbonara..nyum2 sedap tau..
nah tgok nie..


sedap kan?
hasil masakan wanita-wanita cannot go

lepas da siap mkn ue, ak da xtau nak wtpe lg,,ttbe boleh plak terpikir nak wt mix&match bdk2 claz ak.jenuh ak nak pkir tau,,yela,,bkn senang nak pilih yang sepadan nie.huh.tapi akhirnya berhasil juga..ak pilih berdasarkn kesesuaian dr pelbagai sdut..chewahh..haha..tp suke aty ak la kan nak match kan cmne,,disebabkan claz aku nie mempunyai 14 orang putera dan 16 orang puteri so ad 2org puteri yang xde pasangannyew..so,terselamatlah yang xde psgn ue..
oklah keputusannyew adelah..jeng jeng jeng...hihihi



1.abg khobir + kak lin
2.asyraf + jaja
3. nazmi + ana
4.oliver + fida
5. jay + huda
6. jojie + ila
7. fahmi + ilya
8. fiq + zai
9. wan + tiqah
10. shen + echa
11. amir + chombi
12. omar + una
13. fj + 
14. daus + mira/wawa



so ap pendapat korang plak?lau ad bantahan sila la comment wokey ^_^




6 comments:

♂ Zå†ïê ♀ berkata...

Siap ko buntallll . grrr :P

CIK Bun Bun berkata...

ha,siap nak pi mna chom?

eden ujang berkata...

Tgok chombie da mrah ko tu.

CIK Bun Bun berkata...

haha,,ala ak tak takowt pon..wekk

eden ujang berkata...

Haha..eh ko sure ke spagetti carbonara tu btul mcam tu? Haha

CIK Bun Bun berkata...

awat sala ke?mmg cmue la,,,dia mmg kaler putih..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...