Ombak Rindu + Twilight breaking down part 1


da lme rse nyew jari jemari nie mencoret.
hurm,,nak cite psal ape ye???
aha.. I got it..

Last day,as usually me,cua, n effa hangout,,suda menjadi hobi kotaorang jalan2 kan,,
habis nk wtpe lg,,,dok memerap kt uma?macam perkasam..oh No!


Pagi2 lagi kt org da kuar around 10.30 a.m,our destination is Sunway Pyramid.
mmg best la tempatyew,,,ad mcm2 kt cn contohnyew ada ice skating, lgpon bgunan dy unik,,mcm pyramid..dats y nama nyew sunway pyramid. sunway lagoon pon dekat belakang mall nie..so mmg ramai org la lepak kt situ..ye x..tp yang plix nyew ary2 kt sini ramai org,mcm la da xde mall yg lain kt KL nie,,haish,,



nie plak xsempat nak maen...


urghh,,
too crowded n noisy
i'm really hate it,,


tp nak wat cmne bkn nie mall bapak aku punyew, so pasrah jela,

smpi kt sne kt org tros bli tiket wayang..cite "OMBAK RINDU" n "TWILIGHT"
both of this film,mmg best!


OMBAK RINDU mmg sedey giler kot,menagis sume org kt pawagam,,dengan aku2 skali mngis,,huhu,,buruk betol seyy,,tp kan aku rse lau bce novel lg feels kot,coz lau bce novel kita imagine ,then kita lg akan feeling lebih pun ye kan..Walaupepon cite nie mmg TERBAIK dari ladang..hehe..erm,,cite TWILIGHT PART1 plak pon best giley,so romantic!wow.i like it..hehe,,kawin kat tengah2 hutan..msty seronok,n lain dr yg lain.lg plak dpt husband yg encem mcm Robert Petterson..hehe.aku rse cite nie mmg exciting giler lah,,yela Manusia kawin ngan Vampire..lau aku larh,,haish seram kot..tp da nme nyew CINTA lah kan,, manusia tros buta,kt sgup lepaskan segalanya tp bukan cinta..btol x?entahlah,,aku maen agak je hehe..at the end of
this story, bella da jd vampire,,wow..nie lah part yg paling aku tgu2 skali...huhu xsabar nak tgok part 2 plak,,pepon 5stars 4 borh of films..


ratu bergambar

lepas abis tgok wayang dlm pkul 7 la gitu,tros going back home..da X larat lah nk jalan2 lg,,,penat sangat,,,but we oll ENJOY!^_^

hope nex time dpt pergi lagi :)


p/s: xbanyak pon pic kita owg amik,xsmpt,hurm,,mmg rugi coz ad mcm2 event kt sn sempena hari krismas..

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...