my heart will go on towards you forever


once again i juz wanna say i falling in love again
with??
someone.

he's juz a simple person that i know,who are really kinds>.<






i hope i can tell u.
but i cant.










thanks for viewing diarihaticikbunbun.do leave a comment

sekian lame menyepi.....

hye2...waa da lme rsenyew aku xopen blog aku nie,,rindu jari jemari ni nak mencoret..yela,,semenjak balik jb nie,,mcm2 hal nk kne buat,,lg2 pakcik pindah umah,,so kenelah tlg dy punggah barang,,penat giler woo,,trun berat badan aku nie,,4kg ue,,dasat x..hehe tp xlme lg gemox la balik,,mne x nyew makan tido je,,hurm...nty balik ipg da mcm beruang pola,,ngeh2..

Tp xpela,,comey apew..kan2>.<


thanks for viewing diarihaticikbunbun.do leave a comment

JB~




OKEY FINE!
I MISS U OLL SO BADLY!
HUH..

Zayyan, Abqari n Atok






Xsaba nak balik JB ^_^


thanks for viewing diarihaticikbunbun.do leave a comment

SENARAI PELATIH HARIMAU MUDA



Khairul Fahmi Che Mat (Kelantan)
Mohd.Izuan Solahuddin (Kelantan)
Nik Mohd Syahrul Azim (Kelantan)
Syazwan Yusof (Kelantan)
Mohd Zubir Mohd Azmi (Terengganu)
Sharil Saari (Terengganu)
Ahmad Hazwan Bakri (Kuala Lumpur)
Ahmad Fakri Saarani (Negeri 9)
Gary Stevan Robbat (Harimau Muda A)
Mohd Affize Faisal Mamat (Harimau Muda A)
Wan Zack Haikal Wan Nor (Harimau Muda A)
Abdul Shukor Jusoh (Harimau Muda A)
K. Gurusamy (Harimau Muda A)
Mahalli Jasuli (Harimau Muda A)
Mohammad Amer Saidin( Harimau Muda A)
Mohammad Muslim Ahmad (Harimau Muda A)
Mohammad Fadhli Mohamad Syas (Harimau Muda A)
Mohd Fandi Othman (Harimau Muda A)
Mohd Irfan Fazail (Harimau Muda A)
Mohd Izham Tarmizi Roslam (Harimau Muda A)
Syahrul Azwari Ibrahim (Harimau Muda A)
Thamil Arasu (Harimau Muda A)
Wan Zaharul Nizam Wan Zakaria (Harimau Muda A)
Muhammad Nazmi Faiz Mansor (Harimau Muda B)
D Saarvimndran (Harimau Muda B)
Mohammad Syazwan Tajuddin (Harimau Muda B)
Mohd Azizan Nordin (Harimau Muda B)
Muhammad Akmal Ishak (Harimau Muda B)
Mohd. Azrif Nasrulhaq (Selangor PKNS)


thanks for viewing diarihaticikbunbun.do leave a comment

Google top search

Fastest rising searches
1. Facebook
2. Angry Birds
3. Maharaja Lawak
4. iPhone 5
5. Samsung Galaxy
6. iPad2
7. Jawatan kosong
8. Android
9. Tonton
10. Aishiteru

Fastest rising people
1. Bruno Mars
2. Hana Tajima
3. Cikgu Shida
4. Avril Lavigne
5. Anwar Ibrahim
6. Fatin Liyana
7. Justin Bieber
8. Rihanna
9. Ustaz Kazim
10. Hanis Zalikha

Top news stories
1. ipad 2
2. Malaysian grand prix
3. Kennedy space center
4. Kentucky derby
5. Japan nuclear crisis
6. MTV movie awards
7. Michael Jackson funeral
8. Malaysian open
9. Thailand flood
10. Malaysia budget 2012

Top image searches

1. Justin Bieber
2. Background designs
3. Fixie bike
4. Domo Kun
5. Monster energy
6. Supra shoes
7. Jules Verne
8. Smiley face
9. Kartun muslimah
10. Chelsea Olivia

Top ‘what is...’ searches
1. what is bersih
2. what is g6
3. what is ppvrip
4. what is ipad
5. what are words
6. what is jailbreak
7. what is android
8. what is lmao
9. what is hacking
10. what is information

Top TV shows
1. ANTM
2. x factor usa
3. american idol 2011
4. amazing race 18
5. tvb drama 2011
6. nagamma serial
7. supernatural
8. bones season 7
9. Al Jazeera
10. My Princess

Top international travel destination
1. Kowloon/Hong Kong
2. Su Mei Island, Thailand
3. Phuket Island
4. Bangkok
5. Maldives
6. Disneyland Hong Kong
7. Taipei
8. Paris Disneyland
9. New York
10. Caribbean

Top blogs
1. Blog Serius
2. Beautifunara
3. Papagomo
4. Jejariruncing
5. Honeykoyuki
6. Oh Bulan
7. Kari ngeri
8. Malaymoviesfull
9. My Resipi
10. IniBelogSaya


thanks for viewing diarihaticikbunbun.do leave a comment

Ombak Rindu + Twilight breaking down part 1


da lme rse nyew jari jemari nie mencoret.
hurm,,nak cite psal ape ye???
aha.. I got it..

Last day,as usually me,cua, n effa hangout,,suda menjadi hobi kotaorang jalan2 kan,,
habis nk wtpe lg,,,dok memerap kt uma?macam perkasam..oh No!


Pagi2 lagi kt org da kuar around 10.30 a.m,our destination is Sunway Pyramid.
mmg best la tempatyew,,,ad mcm2 kt cn contohnyew ada ice skating, lgpon bgunan dy unik,,mcm pyramid..dats y nama nyew sunway pyramid. sunway lagoon pon dekat belakang mall nie..so mmg ramai org la lepak kt situ..ye x..tp yang plix nyew ary2 kt sini ramai org,mcm la da xde mall yg lain kt KL nie,,haish,,



nie plak xsempat nak maen...


urghh,,
too crowded n noisy
i'm really hate it,,


tp nak wat cmne bkn nie mall bapak aku punyew, so pasrah jela,

smpi kt sne kt org tros bli tiket wayang..cite "OMBAK RINDU" n "TWILIGHT"
both of this film,mmg best!


OMBAK RINDU mmg sedey giler kot,menagis sume org kt pawagam,,dengan aku2 skali mngis,,huhu,,buruk betol seyy,,tp kan aku rse lau bce novel lg feels kot,coz lau bce novel kita imagine ,then kita lg akan feeling lebih pun ye kan..Walaupepon cite nie mmg TERBAIK dari ladang..hehe..erm,,cite TWILIGHT PART1 plak pon best giley,so romantic!wow.i like it..hehe,,kawin kat tengah2 hutan..msty seronok,n lain dr yg lain.lg plak dpt husband yg encem mcm Robert Petterson..hehe.aku rse cite nie mmg exciting giler lah,,yela Manusia kawin ngan Vampire..lau aku larh,,haish seram kot..tp da nme nyew CINTA lah kan,, manusia tros buta,kt sgup lepaskan segalanya tp bukan cinta..btol x?entahlah,,aku maen agak je hehe..at the end of
this story, bella da jd vampire,,wow..nie lah part yg paling aku tgu2 skali...huhu xsabar nak tgok part 2 plak,,pepon 5stars 4 borh of films..


ratu bergambar

lepas abis tgok wayang dlm pkul 7 la gitu,tros going back home..da X larat lah nk jalan2 lg,,,penat sangat,,,but we oll ENJOY!^_^

hope nex time dpt pergi lagi :)


p/s: xbanyak pon pic kita owg amik,xsmpt,hurm,,mmg rugi coz ad mcm2 event kt sn sempena hari krismas..

thanks for viewing diarihaticikbunbun.do leave a comment

macaron oh macaron...


uarghhh,,
skunk nie teringin plak nak makan macaron
huhu..
korang tau x pe tu macaron?
hurm,bia aku jelaskan,
Macaron nie diperbuat dari putih telur, gula, gula pasir, serbuk badam atau badam kisar, dan pewarna makanan. Macaron ni diisi dengan buttercream di antara dua lapisan Macaron. lau korang nak tau sebernanya macaron berasal daripada itali..

Macaron nie mmg sedap weyhh,,kazen aku la cakap,,
hehe
aku blom rse lg,,
tu yang aku nak sangat rse..hurm,,,punyew la teringin,,
ape lg aku g la cr kat tenet outlet yg jual macaron nie..
perghh,,
kedai yang jual macaron nie xbanyak,yang ada pon tp JAUH beb..sbb macaron nie bru je terkenal kat malaysia so susa lah nk dapat..
if korang nak try makan macaron nie korang bole pergi kt 1ST Avenue,KLCC, SunwayKota Damansara..

hanya mampu tengok je,,

bila lah aku dapat makan ea?...


thanks for viewing diarihaticikbunbun.do leave a comment

ciri-ciri suami pilihan




1) Imam yang adil.
(Imam ini termasuklah golongan para pemimpin dan hakim. Banyak cabaran dan dugaan yang perlu ditempuhi untuk menjadi pemimpin yang adil.)
2) Pemuda yang kuat beribadat.
(Sukar untuk menemukan pemuda masa kini yang rajin beribadah, rajin ke masjid, rajin mengunjungi majlis ilmu dan sebagainya. Biasanya kita sering lihat orang yang lebih dewasa/tua (umur 35 tahun ke atas yang sudah berkeluarga) yang cenderung ke arah hal-hal ukhrawi kerana kita beranggapan yang tua lebih hampir dengan mati. Sedangkan hakikatnya mati tidak mengenal usia. Sesungguhnya bertuahlah bagi wanita yang mendapat suami dari golongan ini. )
3) Orang yang bertemu dan berpisah kerana Allah.
(Segala urusan (mesyuarat, ke pejabat, dan lain-lain) yang dibuat adalah ibadah. Bukan bertujuan maksiat dan kejahatan)
4) Orang yang digoda oleh perempuan cantik dan kaya tetapi ditolak dengan berkata “Sesungguhnya aku takut akan Allah.”
(Iman dan ketaqwaan golongan ini sangat hebat kerana perasaan takut kepada Allah mengatasi nafsunya. Dalam konteks dunia hari ini, lihatlah betapa ramai umat Islam yang tewas kepada nafsu sendiri. Kita memang tiada kuasa untuk menghalang atau membanteras maksiat yang berleluasa sehinggakan peluang untuk melakukan maksiat sangat terbuka luas tetapi kita mampu untuk mendidik jiwa dan keluarga kita supaya sentiasa dekat dengan Allah.)


thanks for viewing diarihaticikbunbun.do leave a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...