ohH Malu Nyeww..



diz is my kazen namenyew aini asuha ,,aku panggil dy cua je,,Today dy nie pergi lah date ngan boy dy kat sunway,,dy ajak aku tp malas la aku nk g.konon2 xnak kacau daun..hehe,, so,dy tpakse la pegi sunway tu sorg2 coz bf dy budak sungai besi,bf dy akn tgu dy kat sunway tu..mse kat dalam bus ue,entah mcm mne pon dy sendri xtau yg baju dy tersangkut kat belakang beg seorang guys nie tau,,quit handsome la jugax guys ue,,hehe,,(mengatal je kazen ak nie).dengan kelam kabut nyew dy tarik bju dy tp makin terbelit plak,ish2..kesian..tula sblm dy pergi lg aku da ckp jgn pki bju tu tp dy degil jugax,,haa,,nah time la akibatnyew..(masin jugax mulut ak nie ye)..ok smbg cite psl kazen aku tu,,mse kat dlm bus ue da la ramai org,malu gile dy wktu tu,,,kesian kt dy,dok digelak org ramai..guys yg bernasib malang ue tu bengang ar gax ngan kazen aku nie,da la xknl pastu ramai kwn2 dy kat situ mse ue,,tp untuk cover malu,dy suo cua buat2 da knl ngan dy,,hahaha,,so,dy pon ekot jela cua cr tempat dduk,,manakala kwn2 dy plak ddk tmpt laen,,berbunga2 hati cua wktu tu,,haha,,mne xnyew that guy tu encem org nyew..mse dok leraikan baju cua yg tersangkut kt beg dy ue smbil ue dorg pon bkenalan,,cheewaahh,,sempat lg tu..haha..cua xsangke pon yg dat guy ue pon nk g sunway..mse kt sunway ue,,cua asyk tserempk je ngan dy,,macam berjodoh la plak..eh,,xbole2,niat cua dtg situ nk jmpe boy dy..mne bole curang.ish2..tp cua kesal sgt coz dy xtau pon nme guy ue,hurm..dy juz berharap supaya dorg akan bertemu lg..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...