MY LIFE in IPGKTB

20/6/2011..
dats was my first days mendaktar di ipgktb sebagai seoarang guru pelatih..atfirst, ak xnk pon masuk ipg coz aku akn berjauhan dgn family aku if aku blaja kat situ,,but bile ak pikir balik,it's okay,,i need to independent,,xbole da nk dduk bawah ketiak mak ayah lagi,,huhu,,so,ak tekadkan jugax pergi,,
19/6/2011
my mother n father anta aku by a plane,,wuhuu,,i'm so hepy coz dat was my first time naik plane,,hehe,,,pagi ue ak brtolak ke penang from my grandma house at 6 a.m. all my family anta aku g airport,,so sad,,,i was cried badly huhu,,smpi je kt penang ak tros check in di hotel summit.n tomorrow morning my mom n da anta ak g daftar di bainun..smpi kt sn ak rse sgt takot coz ak akn hdup alone d sini..huuu~xmauu,,tp i have too,,demi mse dpn aku n kuage aku,,,ak tabahkan dri,,,after sesi pendaftaran family aku tros balik,,sgt sedey la wktu tu,,berjurai air mata melambai pemergian mak ayah mse tu,,hurm..tp xpecoz ak dpt seorang roomate yg baik.nme dy Nur Syahirah Syaza..dy nie orang jb jugax,,sng la nty aku nak balik ngan dy..hee~
mulai detik itu, bermula hari2 ku sebagai seorang guru pelatih di IPG Kampus Tuanku Bainun.:)


nie lah roomate tersayunk aku,,baek kan dy:)

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...