MimpI InDah^.^



wah,,,
dahsyat nyew aku ary nie,,
u know what,aku tido dr pkul 5ptg smpi lah pkul 9..gile larh,,
tp yang bestnyew,,
aku dpt mimpi indah,
heehehehe,,suke nyew aq...

aku kan mimpi pasal khairul fahmi che mat lah,,,
wuuuu..
jgn jelez meyh..
dalam mimpi tu dy datang uma makcik aku kat shah alam nie...tp kanpelik lah,np dy dtg sn?hurm,,byaselah tu dah name mimpi kan,,mmg mgarut2 lah jwbnyew,,hohoho,,

pastukan,aku ckp lah ngan dy yg dy merupakan player yg pertama aku suke,,
u guys tau x,dy ckp pe,,
"ouh yeke?tp i xsuke u"
kwaaaaaaaaaaaaa..
sedih+bengang

lepas tu,aq tros ckp ngan dy
"hurm acctually i pon xdela suke u sgt,i lebih suka MUSLIM AHMAD
heh
actually dalam aty(mmg i suke u sgt2 larh)
pastu aku hurm...xbp ngat lah pe yg aq mimpi,,hehe
cowi ye guys..

tp apepon i'm still like HIM
forever.

only can hope that
may ALLAH
bless his life n hopefully dy akan berkahwin dengan gadis yg baik.
insyaallah..

AMIN





0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...