bosannyew cinte..

olla guys..
how r u today?
baek2 ke2?atau masih kecewa dgn bola semalam?hurm,,,relax2 la ye,,sumenyew suda tertulis,,andai piala kemenangan itu bukan milik kita,walau usaha sekuat mana pon ia tetap bukan milik kita..ade paham??hehe
okey larh xmau sedey2 wokey,,Chill :)
today sy nak sharing someting ngan korg2 yang tengah hangat bercinta mcm shangatnyew avon di rumah aku nie..hoho

korang mesty kadang2 rse bosan kan dalam bercinta?ye x?kompem punye bosan lah,,kan2??ngaku jela,,

adat la tu kan bosan,,mne tak nyew setiap ary korg akan berbalas msej ngan dy,berchating lg,lg2 lau bf kte tu depan mte,perghhh..mmg bosan larh,,lau ms8 pon smpi da xtau nk ckp ape da kan..

so ape yang korang perlu lakukan adalah :

1.kurangkan menghubunginya
sebab nyew lau korg jarang ms8 dan jumpa si dia msty korg rindu kan..bila dah jumpa sekali tu mesty lah xbosan punyew..btol x?btol lah..cuba lah try.

2.jangan selalu ungkapkan perkataan i love u
sebab ape nk tau x?sbb lau ary2 ucap i luv u,msty bosan kan..ucapan tu pon mcm da xbermakna sgt,,

3.sesekali tu buat lah kejutan untuk si dia,,
mesty pasangan anda akan terharu:)

4.berikan hadiah,
xsemestinyew kne tgu hari jadi bru nak beri kan2?kompem larh dy suke punyew..lg2 perempuan,,pompuan mne xsuke dpt hadiah?hehe

5.kurangkan pertengkaran ngan si dia..
lau dah ary2 bergaduh,mne xbosan weyh,,tension tau x..haishh..

6.ingati peristawa suka dan duka yang korang tempuhi bersama..
bile dah terimbau segala kenangan bersama si di, maka akan bertambahlah kasih syg diantara korg,,chewahh,hehe

ini hanyalah pendapat aq.so ape pendapat korg plak?jgn lupe memberikan sebarangan cadangan dan kritikan anda:)jumpa lagi.

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...