Hang Out


Assalamualaikum,,
ary nie aku epy sgt,nak tau xnape?
aku dpt jalan2 lagi,,ngee..
aku mmg suke lau part jalan2 nie,,sonok tau,,
selain dpt shopink,bole cuci mate cr pakwe..hehehe
juz kidding..
mcm biase la aku kuar ditemani oleh 4org kazen aku tu,
cua,effa,zudin, & afif..
we oll g PKNS, PAS, & ACC MALL...
Terkejut ke?hehe,,actually ketiga2 buah mall tu terletak berdekatan tu yg aku pergi..hehe
sangat seronok tau sebab nie la 1st time aku maen bowling,,
hoho..
mula2 maen tu mmg kelongkang la jawabnyew,,malu seyy,,da la kiri kanan ramai org,,>.<
tapi lame2 aku teror tau,,lebih teror dr kazen aku cua n effa,,
haha,,tula mula2 dorg dok kutok aku je kan,haa, nah amek ko,,lihatlah kehebatan ENO.
hehehehehe..
lepas g bowling kt org g karok..
best la jugax,,
dpt la aku menyerlahkan bakat yg aku ad dalam bidang nyanyian nie..
(sedap la sangat)
hoho..

nex week,sunway mari.hee~













thanks for viewing diarihaticikbunbun.do leave a comment

JaLan-JaLan di ICT

Assalamualaikum,,,
hye2! selamat malam blogger!
ary tu aku n my lovely kazen
cua,effa,zudin,ayip, & afif pergi ke ICT..
ary tu merupakan kali ke 2 aku g sne?
first mse raya krismas taun lepas..
actually kt cn xde pe pon yg menarik sgt,,
cuma kt cn terkenal dgn keindahan lampu-lampu yang ada disekitar ICT nie,,
waktu malam mmg cantekk sgt2 la,,
bg sapa yg blom pernah pergi tu,,
mai la cn..:)




thanks for viewing diarihaticikbunbun.do leave a comment

a journey

assalamualaikum,,hy guys..
today aq juz nak sharing about my journey among 2011 at Tuanku Bainun wit 7sisters..

minggu orientasiAlign Right



hari larian 1malaysia & hari terbuka asrama


Trip to Mengkuang Dam



pic zatie & huda xbanyak pon,, sebab dorg selalu balik harap2 akan datang kita dapat bersama2 kemana-mana saja:)
Selamat Hari Guru!


Rockin the Island^.^


yeahyeah Raya!


CeLebrate Bufday gUrL



bye2 2011




7sister..
Every moment kita bersama aku abadikan didalam blog aku ini..
aku harap walupun ia tidak mampu kekal disini,,
tp harap ia akan kekal diingatan kita:)




thanks for viewing diarihaticikbunbun.do leave a comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...